شماره های تماس
- شریعتی ،روبروی مترو صدر (خط یک مترو ) کوچه حافظی (داد) پلاک 17 زنگ 24 طبقه 6
سئوالات متداول
درد لیزر بسته به آستانه درد هر فرد می تواند متفاوت باشد و برای بعضی دردناکتر است. دستگاه های مدرنی که دارای کولینگ(خنک کننده) هستند تا حد زیادی درد ناشی از لیزر مو را کاهش می دهند.
در صورتی که به توصیههای قبل و بعد از لیزر به طور کامل عمل شود و پزشک و اپراتور از تمامی شرایط فرد اطلاع کامل داشته باشند عارضه خاصی رخ نمیدهد. لازم به ذکر است که بروز عوارضی از جمله احساس درد یا سوزش خفیف، قرمزی و تورم و در برخی موارد نادر بروز دمل و تاول (بسته به نوع پوست) طبیعی بوده و بهصورت خودبهخود رفع میشوند و هیچ جای نگرانی برای فرد وجود ندارد.
لیزر توسط ملانین های موجود در ریشه مو جذب شده و روی آن ناحیه اثر می کند و نهایتا منجر به نابود شدن ریشه مو می گردد. بنابراین هرچه موی فرد تیره تر و ضخیمتر باشد لیزر اثر بهتری بر روی آن خواهد داشت. از طرفی به علت وجود ملانین در پوست هرچه پوست روشنتر باشد ملانین مو آن را بهتر جذب می کند، لذا افراد با پوست روشن و موی ضخیم و تیره بهترین کاندید لیزر موهای زائد می باشند.
خیر! بارها در مورد سرطانزا بودن یا تاثیر لیزر در بارداری و کارکرد اندام های داخلی بدن شایعاتی شنیدهایم ولی واقعیت این است که تا کنون هیچ مقاله علمی چاپ شده یا ژورنال تخصصی بروز عوارض در اثر لیزر را ثابت نکردهاند. در واقع به این علت که لیزر تاثیر خیلی سطحی بر روی پوست میگذارد و حداکثر تا عمق ۳ میلیمتر به داخل پوست نفوذ میکند امکان به وجود آوردن چنین تاثیراتی را نداشته و تاثیر آن در ناباروری و کارکرد اندامهای داخلی کاملا بی اساس است.
کسانی که دچار بیماری های فعال پوستی مثل اگزما، کهیر، زگیل، هرپس(تبخال) و جوش فعال هستند نباید از لیزر موهای زائد استفاده کنند. همچنین لیزر موهای زائد برای خانم هایی که در دوران بارداری یا شیردهی هستند توصیه نمی شود.